ΣΟΚ! Μητέρα από την Ουκρανία έγραψε με στυλό στοιχεία και τηλέφωνα στην πλάτη του παιδιού της!

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού από την Ουκρανία, στην πλάτη του οποίου οι γονείς του έγραψαν τα στοιχεία της, σε περίπτωση που τους συμβεί κάτι.


Τις εικόνες αυτής της συγκλονιστικής εξέλιξης, που έχουν αρχίσει να γίνονται viral στα social media, ανεβάζουν δημοσιογράφοι στο Twitter, αναδεικνύοντας τη ζοφερή πραγματικότητα του πολέμου.

 «Οι Ουκρανές μητέρες γράφουν οικογενειακές επαφές στα σώματα των παιδιών τους σε περίπτωση που οι ίδιοι σκοτωθούν και το παιδί τους επιζήσει. Και η Ευρώπη εξακολουθεί να συζητά για το φυσικό αέριο», έγραψε στο Twitter η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Αναστάζια Λαπατίνα, δημοσιεύοντας μια τέτοια φωτογραφία.

Η σοκαριστική εικόνα δείχνει ένα μικρό κορίτσι από την Ουκρανία με ένα όνομα και αριθμούς τηλεφώνου γραμμένους από τη μητέρα της στην πλάτη της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τη μητέρα του κοριτσιού Αλεξάνδρα Μάκοβι στο Instagram πριν από 3 ημέρες. Η ανάρτηση, γραμμένη στα ουκρανικά, αναφέρει πως η γυναίκα αποφάσισε να γράψει το όνομα της κόρης της, Βέρας, ώστε «σε περίπτωση που συμβεί κάτι, κάποιος ίσως να τη δεχθεί ως επιζήσασα».

«Έγραψα στην πλάτη της Βέρας σε περίπτωση που μας συνέβαινε κάτι και κάποιος την έπαιρνε ως επιζήσασα. Ή εάν χανόταν, κάτι που, σύμφωνα με τη λογική μου, θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν είχα πεθάνει. Τότε, πέρασε ακόμη και μια τρελή σκέψη από το μυαλό μου: “Γιατί δεν της έκανα τατουάζ με αυτές τις πληροφορίες;”».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *