Ρωσία – Ανταρσία Wagner: “Χάθηκε το στίγμα του αεροπλάνου του Πούτιν” μεταδίδουν ΜΜΕ της Ουκρανίας – Η απάντηση της Μόσχας

Την πληροφορία ότι έχει χαθεί το στίγμα του αεροπλάνου του Βλαντιμίρ Πούτιν μετέδωσαν ΜΜΕ της Ουκρανίας σε συνέχεια της είδησης που υποστηρίζουν τα ίδια μέσα ότι ο Ρώσος πρόεδρος έφυγε από τη Μόσχα μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την ανταρσία της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner. 


Ορισμένα ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει φύγει με το αεροσκάφος του από τη Μόσχα και μάλιστα επισημαίνουν ότι το στίγμα του έχει χαθεί, υπονοώντας ότι ο πιλότος εσκεμμένα έκλεισε το ραντάρ προκειμένου να κρατηθεί μυστικό το σημείο προσγείωσης.

Όπως μεταδίδουν το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου φάνηκε αρχικά να κατευθύνεται βορειοδυττικά της Μόσχας. Ωστόσο, μισή ώρα μετά την αναφορά της αποχώρησης και την απεικόνιση στον χάρτη, έγινε γνωστό ότι το αεροπλάνο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. 

«Ο Πούτιν έφυγε με το αεροσκάφος του από τη Μόσχα για την Αγία Πετρούπολη στις 14:16 (ώρα Ρωσίας). Η πορεία δεν έχει καθοριστεί. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ στην περιοχή του Τβερ», επισήμαναν τα ΜΜΕ.

Την είδηση διέψευσε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Πεσκόφ, ο οποίος τονίζει ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο Κρεμλίνο και να εργάζεται.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *