Πρωτοφανές ξέσπασμα Ερντογάν κατά του Ισραήλ: «Έρχεται ο θάνατός του»

 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε βολές κατά ριπάς εναντίον του Ισραήλ και του πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.


O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας χθες (15.11.2023) ενώπιον μελών του κόμματός του, ΑΚΡ, το χαρακτήρισε το Ισραήλ «κράτος – τρομοκράτη» που διαπράττει εγκλήματα πολέμου και παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο στη Γάζα.

Η επίθεση του προέδρου της Τουρκίας κατά του Ισραήλ και του Μπέντζαμιν Νετανιάχου έφτασε στην κορύφωσή της λίγο αργότερα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθύνθηκε στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον κάλεσε να απαντήσει αν το Τελ Αβίβ διαθέτει πυρηνικές βόμβες.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε σε ένα πραγματικό παραλήρημα: «Tώρα από εδώ, απευθύνομαι στον Νετανιάχου! Διαθέτεις ατομική βόμβα ή όχι; Αν βαστάς, ανακοίνωσέ το. Εϊ Ισραήλ! Εσύ έχεις ατομική- πυρηνική βόμβα και απειλείς με αυτήν! Εμείς αυτά τα ξέρουμε, όμως έρχεται ο θάνατός σου!  Όσες ατομικές βόμβες και να έχεις, οτιδήποτε και να έχεις φεύγεις».


Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανταπέδωσε άμεσα τα πυρά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  «Υπάρχουν δυνάμεις που υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Ένας από αυτούς είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν. Αποκαλεί το Ισραήλ τρομοκρατικό κράτος αλλά στην πραγματικότητα υποστηρίζει το τρομοκρατικό κράτος της Χαμάς. Ο ίδιος βομβάρδισε τουρκικά χωριά. Δεν θα δεχτούμε κήρυγμα από αυτόν», είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *