Πράγα: Συγκλονιστικά βίντεο με το δράστη να πυροβολεί και τους φοιτητές να πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν

Συγκλονίζουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την πολύνεκρη επίθση του 24χρονου David Kozak ο οποίος έσπειρε τον θάνατο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Περισσότεροι από 15 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς ενώ τραυματίστηκαν 24 άλλοι, εκ των οποίων οι 9 είναι σοβαρά.


Το βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον 24χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου του Καρόλου να βρίσκεται στην οροφή, να φωνάζει και να ανοίγει πυρ κατά των ανθρώπων που έτρεχαν πανικόβλητοι να ξεφύγουν στη γέφυρα που περνάει μπροστά από το κτήριο.

Περισσότεροι από 15 άνθρωποι έπεσαν νεκροί μετά τους πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο του Καρόλου στο κέντρο της Πράγας. Δράστης του μακελειού είναι ένας 24χρονος φοιτητής, με το όνομα. Πριν σκορπίσει τον θάνατο στο πανεπιστήμιο, ο David Kozak είχε πιθανόν σκοτώσει και τον πατέρα του.

Εξετάζεται αν πρόκειται για αυτοκτονία ή αν ο 24χρονος μακελάρης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού.

Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φέρεται ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, ενώ έγραφε ότι τον ενέπνεε πρόσφατη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στη Ρωσία.


Ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Στο βίντεο φαίνονται φοιτητές να πηδούν από παράθυρο για να σωθούν απο τον David Kozak, τον δράστη της αιματηρής επίθεσης. Οι φοιτητές στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν, αφού κρεμάστηκαν, πήδηξαν από το παράθυρο και έφτασαν στον κάτω όροφο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *