Νίκος Αλιάγας: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του διάσημου παρουσιαστή στο Παρίσι – Πέντε συλλήψεις

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας τα ξημερώματα της Τρίτης, με τις γαλλικές Αρχές να προχωρούν σε πέντε συλλήψεις.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, πέντε άτομα στην προσπάθειά τους να εισβάλουν στο σπίτι του Νίκου Αλιάγα προκάλεσαν φθορές με την κινητοποίηση των αρχών να είναι άμεση.

Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι το σπίτι του παρουσιαστή βρίσκεται στο Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne) ενώ την ώρα της απόπειρας τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογένειάς του απουσίαζαν, ενώ η πόρτα του σπιτιού έχει υποστεί ζημιές.

«Γύρω στις 3:30 π.μ., (σήμερα το πρωί),οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαύρο Citroën DS, σταθμευμένο κατά μήκος ενός δρόμου, στην περιοχή Bois de Vincennes», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Μόλις όμως, οι αρχές προσέγγισαν το όχημα, οι πέντε άνδρες προσπάθησαν να διαφύγουν αρνούμενοι να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολούθησε καταδίωξη στους παρακείμενους δρόμους προς την περιοχή Nogent-sur-Marne όπου το Citroën DS σταμάτησε όταν προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά και οι πέντε επιβαίνοντες, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.


Στη συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *