Νεκρή βρέθηκε η 22χρονη Σάνι Λουκ που είχε απαχθεί από τη Χαμάς

Νεκρή βρέθηκε η 22χρονη Σάνι Λουκ που βρισκόταν στο μοιραίο φεστιβάλ του Ισραήλ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας και βρισκόταν αιχμάλωτη της Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου.


Η οικογένεια της νεαρής ισραηλογερμανίδας ήλπιζε σε ένα θαύμα, αλλά σήμερα το πρωί, η μητέρα και η αδερφή της άτυχης νεαρής κοπέλας ανακοίνωσαν τον θάνατό της μέσω των γερμανικών ΜΜΕ.

«Δυστυχώς χθες μάθαμε τα δυσάρεστα νέα, ότι η κόρη μου δεν είναι πια στη ζωή», είπε η μητέρα της Σάνα, Ρικάρντα στα γερμανικά δίκτυα «RTL» και N- tv: «Η Σάλι Λουκ δεν ζει πια».

Η αδερφή της Σάνι, Άντι, έγραψε στο Instagram ότι « με μεγάλη λύπη ανακοινώνω τον θάνατο της αδερφής μου, η οποία αγνοείτο εδώ και εβδομάδες».

Οι τρομοκράτες της Χαμάς απήγαγαν την καλλιτέχνιδα τατουάζ μετά την επίθεση σε μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου.


Η μητέρα της, Ρικάρντα Λουκ, την είχε αναγνωρίσει σ’ ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ημίγυμνη σε ένα φορτηγό ανάμεσα σε πολλούς άνδρες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, με το πρόσωπό της στο έδαφος. Στη συνέχεια υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας.


Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η Σάνι Λουκ θεωρείται μία από τους οκτώ Γερμανούς υπηκόους που ήταν αιχμάλωτοι κατά τη διάρκεια του πολέμου, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *