«Μαύρο» την ώρα που μιλούσε ο Πούτιν! Επεισοδιακή φιέστα στην επέτειο της Κριμαίας!

O Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε σε μεγάλη φιέστα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας, στο στάδιο Λουζίνσκι της Μόσχας.


«Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας», είπε ο Ρώσος πρόεδρος υποστηρίζοντας ότι η ρωσική επέμβαση έγινε μετά τη διάπραξη «γενοκτονίας» στην ανατολική Ουκρανία.

«Βλέπουμε πόσο ηρωικά πολεμούν τα παιδιά μας στη διάρκεια αυτής της επιχείρησης, πώς πολεμούν για την «αποκατάσταση» της Κριμαίας, ένας δίπλα στον άλλο, αποτελώντας ασπίδα σαν αδέλφια. Πάει καιρός που είχαμε να νιώσουμε τόση ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας», είπε στο πλήθος που τον ζητωκραύγαζε φωνάζοντας «Ρωσία – Ρωσία» και ανεμίζοντας σημαίες.

«Οι κάτοικοι της Κριμαίας είναι αυτοί που έχουν κάνει τη σωστή επιλογή, έχουν βάλει εμπόδιο στον εθνικισμό και τον ναζισμό, που συνεχίζει να υπάρχει στο Ντονμπάς με τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά αυτού του πληθυσμού. Έχουν πέσει θύματα αεροπορικών επιδρομών και αυτό είναι αυτό που λέμε γενοκτονία. Η αποφυγή της είναι ο στόχος της στρατιωτικής μας επιχείρησης «στην Ουκρανία… .Αναστήσαμε αυτά τα εδάφη» της Κριμαίας και «ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε τώρα, πώς, με έξοδα ποιου και θα εφαρμόσουμε όλα τα σχέδιά μας» είπε ο Πούτιν.

Ωστόσο η ζωντανή μετάδοση από την ομιλία του Πούτιν στο κατάμεστο στάδιο διεκόπη με την κρατική τηλεόραση να προβάλει ξαφνικά εικόνες με πατριωτικά εμβατήρια και τραγούδια στην εκδήλωση, την ώρα που ο Ρώσος πρόεδρος μιλούσε.


Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *