Κύπρος: Παραιτείται από υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Κύπριο πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.


Σύμφωνα με τα Κυπριακά ΜΜΕ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη με την οποία τον ενημερώνει για τους λόγους της παραίτησής του.

Η παραίτηση έγινε δεκτή και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρεται ότι: «Ο Πρόεδρος της Κύπρου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Μιχάλη Χατζηγιάννη, τόσο για τη διαχρονική τους φιλία όσο και για τη μεταξύ τους αγαστή συνεργασία και την προσφορά του στο σύντομο χρονικό διάστημα που υπηρέτησε ως Υφυπουργός Πολιτισμού. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης εύχεται στον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη λαμπρή καλλιτεχνική του καριέρα που με τόση επιτυχία υπηρέτησε για σειρά ετών».

Την θέση του κ. Χατζηγιάννη αναλαμβάνει η Δρ Βασιλική (Λίνα) Κασσιανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέλαβε την θέση του υφυπουργού Πολιτισμού την 1η Μαρτίου 2023 και είχε δηλώσει: «δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *