Κολομβία: Πτήση τρόμου για τους επιβάτες αεροσκάφους της Avianca  (video)


Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Avianca στην Κολομβία που βρέθηκε εν μέσω τροπικής καταιγίδας προκαλώντας σφοδρές αναταράξεις.


Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτιδα καταγράφτηκαν οι στιγμές αγωνίας και τρόμου που οδήγησαν τον κόσμο να προσεύχεται για τη σωτηρία του ουρλιάζοντας στα ισπανικά « Dios mío» («Θεέ μου»).

Μέλος του πληρώματος ακούγεται να ζητά από τους επιβάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους φορώντας τις ζώνες τους και να ρωτά αν υπάρχει κάποιος γιατρός για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από το Μεντεγίν με προορισμό την Μπαρανκίγια, αναγκάστηκε τελικά λόγω των αναταράξεων να προσγειωθεί στην Καρταχένα, με σώους, αν και κατατρομαγμένους, όλους τους επιβάτες.

«Ήταν μια στιγμή μεγάλου πανικού, νομίσαμε ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί», δήλωσε η Έμπρατ που ανέβασε το βίντεο στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που ξήλωσε τις στέγες 153 σπιτιών στην περιοχή της Μπαρανκίγια, προκάλεσε πτώσεις δέντρων, καταστροφές σε κτίρια -ανάμεσά τους σχολεία, νηπιαγωγεία και αθλητικά κέντρα- και μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *