Κολομβία: Η αστυνομία έχει υποψίες για τους απαγωγείς του πατέρα του επιθετικού της Λίβερπουλ Ντίαζ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πατέρα του επιθετικού της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίαζ, με το ενδεχόμενο ο Λουίς Μανουέλ Ντίαζ να έχει συλληφθεί στα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα να μην αποκλείεται από την αστυνομία.


Ενώ η μητέρα του Ντίαζ διασώθηκε από χθες, οι αρχές της Κολομβίας έχουν εντείνει τις έρευνες για τον πατέρα του παίκτη.

Σε ενημέρωση τη Δευτέρα (30/10), ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας, στρατηγός Αλεχάντρο Ζαπάτα, είπε ότι το περιστατικό φαινόταν «σχεδιασμένο» και πως υπάρχει κάποια «σαφήνεια» σχετικά με τους πιθανούς εμπλεκόμενους.

Ο στρατηγός Ζαπάτα είπε σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από την Revista Semana: «Έχουμε ξεκάθαρα άτομα που θα μπορούσαν να έχουν συνδεθεί με το περιστατικό. Όταν συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτό, γενικά δεν είναι αυθόρμητα, υπάρχει προηγούμενος σχεδιασμός, άνθρωποι που παρασύρουν τους ανθρώπους σε ένα μέρος — δηλαδή τους στοχοποιούν για να φτάσουν άλλοι, και αυτό ερευνούμε».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο πατέρας του Λουίς Ντίαζ να έχει μεταφερθεί στη Βενεζουέλα, ο στρατηγός Ζαπάτα είπε: «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η απαγωγή συνέβη στη Λα Γκουαζίρα, που είναι κοντά στα σύνορα».


Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα στοιχείο κρίσης (που) μας δείχνει ότι έχουν περάσει τα σύνορα. Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, αλλά ούτε και το αποκλείουμε. Είναι πολύ πιθανό να ψάχνουν το ενδεχόμενο της απόδρασης σε εκείνο το μέρος».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *