Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση του βρετανικού παλατιού για την κατάσταση της υγείας της

 

Το βρετανικό παλάτι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά την χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει τον Ιανουάριο η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οργίασαν τα σενάρια που ανέφεραν ότι η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.


Σε μία προσπάθεια να ρίξουν κάπως τους τόνους και να φρενάρουν λίγο τις φήμες περί σοβαρού προβλήματος υγείας τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έβγαλαν νέα ανακοίνωση για το θέμα.

Η ανακοίνωση όμως, μάλλον δεν θα πετύχει τον σκοπό της, καθώς ήταν λακωνική και δεν έριχνε φως στο όλο ζήτημα.

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» αρκέστηκε να τονίσει με δηλώσεις του εκπρόσωπος της Κέιτ Μίντλετον η οποία πράγματι απέχει από τον δημόσιο βίο και έχει αφοσιωθεί στην προσωπική ξεκούραση και ανάρρωσή της.

Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από 13 μέρες παραμονής εκεί, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο παλάτι του Ουίνδσορ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *