Κέιτ Μίντλετον: «Η δύναμη της φύσης υποστηρίζει την ευεξία», ανέφερε σε μήνυμά της η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον που συνεχίζει τη μάχη κατά του καρκίνου έκανε ανάρτηση με αφορμή τα εγκαίνια των νέων κήπων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και ανέφερε με σιβυλλικό τρόπο ότι χαιρετίζει τη «δύναμη της φύσης» που υποστηρίζει «την ανάπτυξη και την ευεξία μας».


Τα λόγια της Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκαν σε μια σειρά από stories στην επίσημη σελίδα της στο Instagram.

Η 42χρονη πριγκίπισα της Ουαλίας, η οποία συνεχίζει την χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωση ότι έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο της, επισκέφθηκε το έργο το 2021 για να ενημερωθεί για την πρόοδό του.

Και σε μήνυμά της, εξέφρασε την υποστήριξή της στο έργο και τόνισε πως γνωρίζει πως η «δύναμη της φύσης» μπορεί να υποστηρίξει τους ανθρώπους και να τους κρατήσει «σωματικά, ψυχικά και πνευματικά υγιείς.»

Και συνέχισε: «Υποστηρίζω πάρα πολύ τη δέσμευση του Μουσείου να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να επανασυνδεθούν με τη φύση και να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον φυσικό μας κόσμο. Γνωρίζω τη δύναμη της φύσης που υποστηρίζει την ανάπτυξη και την ευεξία μας, τόσο προσφέροντάς μας χαρά όσο και βοηθώντας μας να διατηρούμε σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Ελπίζω ότι αυτοί οι κήποι θα είναι εμπνευσμένοι και μεταμορφωτικοί για τους χιλιάδες ανθρώπους που θα τους επισκεφθούν».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *