Kate Middleton: Πήραν φωτιά τα σενάρια για την υγεία της – «Κάτι δεν πήγε καλά στην εγχείρηση που έκανε», αποκάλυψε Ισπανίδα δημοσιογράφος #KateMiddleton #ΚέιτΜίντλετον

 

Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton). Μάλιστα Ισπανίδα δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι «Κάτι δεν πήγε καλά στην εγχείρηση που έκανε».


Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Κέιτ Μίντλεντον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα έδωσαν και πήραν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας με τις περισσότερες απ’ αυτές να λένε ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει σοβαρό θέμα.

Νέο λάδι στη φωτιά των σεναρίων της κατάστασης της υγείας της Kate Middleton έριξε Ισπανίδα δημοσιογράφος.

Η Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, αποκάλυψε ότι κάτι δεν έχει πάει καλά στην επέμβαση που έκανε: «Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις».

«Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες», σημείωσε η ίδια.


«Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια», συμπλήρωσε η Ισπανίδα δημοσιογράφος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *