ΗΠΑ: Βιαστής και δολοφόνος χτύπησε με αγκωνιά στο πρόσωπο τον δικηγόρο του μέσα στο δικαστήριο

 

Ο βιαστής και δολοφόνος Τζόζεφ Ζίλερ έκανε χθες (26.6.2023) επίθεση και χτύπησε με μια δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο τον ίδιο του δικηγόρο μέσα σε δικαστήριο των ΗΠΑ, λίγο πριν ο δικαστής τον καταδικάσει σε θάνατο για τα αποτρόπαια εγκλήματα του.


Ο Τζόζεφ Ζίλερ είχε βιάσει και σκοτώσει ένα κορίτσι και την μπέιμπι σίτερ του το 1990 και εμφανίστηκε στο δικαστήριο των ΗΠΑ για να ακούσει την ετυμηγορία, που ήταν καταδίκη σε θάνατο.

Ο 61χρονος βιαστής και δολοφόνος από την Φλόριντα των ΗΠΑ έδειξε πάντως, από νωρίς τις διαθέσεις του στο δικαστήριο, καθώς εμφανίστηκε στην αίθουσα έχοντας γραμμένη στα δόντια του τη λέξη «φονιάς».

Ο 61χρονος Τζόζεφ Ζίλερ είχε βρεθεί ένοχος τον περασμένο Μάιο για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού και της μπέιμπι σίτερ της το 1990, έκανε σήμα στον συνήγορό του. Έδειξε ότι κάτι ήθελε να του πει στο αυτί.

Ο δικηγόρος, Κέβιν Σίρλεϊ, τον πλησίασε χωρίς να υποψιαστεί κάτι. Όταν πήγε κοντά του και έσκυψε να τον ακούσει, ο 61χρονος του έριξε μια δυνατή αγκωνιά στο πρόσωπο. Αμέσως οι αστυνομικοί που ήταν δίπλα του, έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν.


Ο δικηγόρος πάντως, πήρε στ’ αστεία την υπόθεση και ειρωνεύτηκε τον πελάτη του. «Έκανα μποξ και έτσι έχω δεχτεί καλύτερα χτυπήματα απ’ αυτό».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *