Η λίστα του… Πούτιν! Τα ονόματα ποιων στρατηγών ζήτησε ο Ρώσος Πρόεδρος

Μια λίστα με τα ονόματα των στρατηγών που αντιτίθενται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία φέρεται να έχει ζητήσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα ότι κάποιοι Ρώσοι στρατηγοί έγραψαν και επιστολή στον πρόεδρο της Ρωσίας με αίτημα να τερματιστεί ο πόλεμος.


Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό Ukraine 24 ότι οι Ρώσοι στρατηγοί διαβίβασαν την επιστολή στον Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω του Νικολάι Πατρούσεφ, Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απάντηση του Ρώσου προέδρου ήταν πως η «στρατιωτική επιχείρηση» θα συνεχιστεί και ζήτησε μια λίστα με αυτούς τους στρατηγούς.

Ο ίδιος αναλυτής ανέφερε στο Ukraine 24 ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών, στο Γενικό Επιτελείο της Μόσχας ωριμάζει η άποψη ότι είναι απαραίτητο να εγκαταλειφθεί η επιθετική επιχείρηση προκειμένου να διατηρηθεί τουλάχιστον μέρος των χερσαίων δυνάμεων σε ετοιμότητα μάχης για την επίλυση άλλων ζητημάτων και άλλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ρωσική Ομοσπονδία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *