Η Κέιτ Μίντλετον απολογήθηκε για την φωτογραφία που αποσύρθηκε – «Πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ»

Δημόσια απολογήθηκε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον για την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε χθες για την Ημέρα της Μητέρας, η οποία ανάγκασε πολλά πρακτορεία να την αποσύρουν καθώς φαίνεται επεξεργασμένη.


Στην φωτογραφία που τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ ποζάρει καθιστή, χαμογελαστή και αγκαλιά με τα τρία της παιδιά.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιόρταζαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. C», ανέφερε στην σχετική ανάρτηση η Κέιτ Μίντλετον.

Νωρίτερα, τουλάχιστον τέσσερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων–AFP, Associated Press, Getty Images και Reuters–απέσυραν από την υπηρεσία τους την πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, λέγοντας ότι η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον φαίνεται παραποιημένη.

Η υποψία αυτή προκύπτει μετά την εξέταση του μανικιού και του χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ.


Η 42χρονη πριγκίπισσα, σύζυγος του πρίγκιπα Ούλιαμ διαδόχου του βρετανικού θρόνου, αναρρώνει κυρίως στην κατοικία της οικογένειας στο Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *