Η επίσκεψη της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Κύπρο, το «ευχαριστώ» και η συγκίνηση της Πρώτης Κυρίας

 

Την Κύπρο επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη.


Η Πρώτη Κυρία περιέγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram τα συναισθήματά της από την επίσκεψή της στην Κύπρο. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ευχαρίστησε την Πρώτη Κυρία της Κύπρου Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, ενώ τόνισε μίλησε για την συγκίνησή της και τον θαυμασμό της για τους Κύπριους αγωνιστές.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ανέφερε στην ανάρτησή της:

«Την περασμένη εβδομάδα στο όμορφο νησί της Κύπρου. Ευχαριστώ θερμά την Πρώτη Κυρία της Κύπρου Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη @phkarsera . Για πρώτη φορά βρέθηκα στην ακριτική περιοχή του Αγίου Κασσιανού-Χρυσαλινιώτισσα στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Η εξιστόρηση των γεγονότων από την Τιτίνα Λοϊζίδου με γέμισε συγκίνηση και θαυμασμό για τον σκληρό αγώνα που έδωσε μέχρι να δικαιωθεί, ένας αγώνας που ενέπνευσε δεκάδες Κύπριους να μην σταματήσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.


Το οδοιπορικό μας συνεχίστηκε σε ιστορικές Εκκλησίες της περιοχής όπως η Παναγιά η Χρυσαλινιώτισσα, σε σημαντικά κτίρια που εκπροσωπούν την αστική αρχιτεκτονική της Λευκωσίας, καθώς και σε μνημεία διαφόρων εποχών και πολιτισμών της Κύπρου».


 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *