Η άγνωστη φωτογραφία της Ελισάβετ με την οποία την αποχαιρέτησε η βασιλική οικογένεια

Με μία φωτογραφία, η οποία για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας και αναρτήθηκε από τον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στα σόσιαλ, μετά την ιδιωτική τελετή στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στο κάστρο του Ουίνδσορ, αποχαιρέτησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οικογένειά της.

Στη φωτογραφία η βασίλισσα Ελισάβετ περπατάει στην πλαγιά ενός βουνού με μαντίλι στο κεφάλι, τσάντα και αθλητικό κοστούμι, ενώ κρατάει και ένα ορειβατικό μπαστούνι.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η βασιλική οικογένεια επέλεξε τη φράση από τον Άμλετ του Σαίξπηρ την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο διάγγελμά του μετά την άνοδο του στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου «Μακάρι οι Άγγελοι να σε συνοδεύουν στην τελευταία σου κατοικία».

Μάλιστα η βασιλική οικογένεια υπενθύμισε, με άλλη ανάρτηση, στους Βρετανούς την οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ, λίγες ώρες πριν την ταφή. Στη φωτογραφία αυτή φαίνονται (από αριστερά προς τα δεξιά) ο πρίγκιπας Φίλιππος, η βασίλισσα Ελισάβετ, η μητέρα της Ελισάβετ, ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος IV και η αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.