Για βιασμό κατηγορεί τον παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι νεαρή γυναίκα

Νεαρή γυναίκα κατήγγειλε αυτό το Σαββατοκύριακο σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού πως  έπεσε θύμα βιασμού από τον αμυντικό παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι.


Σύμφωνα με την  Le Parisien, αρνήθηκε να καταθέσει μήνυση, αλλά η εισαγγελία ανέλαβε την υπόθεση.

Η νεαρή γυναίκα πήγε την Κυριακή στο αστυνομικό τμήμα του Nogent-sur-Marne, συνοικίας του Παρισιού, όπου είπε στους αστυνομικούς ότι την είχε βιάσει ο 24χρονος Χακίμι.

Το 23χρονο φερόμενο ως θύμα, που κατοικεί στο Fontenay-sous-Bois, ανέφερε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλει μήνυση, αλλά «να κάνει δήλωση βιασμού».

Όλα φαίνεται να συνέβησαν στις 16 Ιανουαρίου 2023, όταν ξεκίνησε μια συζήτηση μεταξύ του Χακίμι και της νεαρής γυναίκας μέσω του κοινωνικού δικτύου Instagram. Το βράδυ του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου, η νεαρή γυναίκα θα πήγαινε στο σπίτι του παίκτη στην Boulogne, επιβιβαζόμενη σε ένα Uber που θα της είχε καλέσει ο παίκτης της Παρί.


Στο σπίτι του Χακίμι, τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της νεαρής γυναίκας. Ο Μαροκινός διεθνής φέρεται να τη φίλησε, να σήκωσε τα ρούχα της και να φίλησε το στήθος της παρά τις διαμαρτυρίες της. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο αθλητής προχώρησε σε διείσδυση παρά, και πάλι, τις διαμαρτυρίες της.


Το νεαρό θύμα κατέθεσε ότι κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί σπρώχνοντάς τον με το πόδι της. Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο της που πήγε να την παραλάβει.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός για τον αγώνα Μαρσέιγ-Παρί (0-3) που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στη Μασσαλία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *