Γερμανία: Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου – Ένοπλος πατέρας εισέβαλε μέσα και κρατάει όμηρο το παιδί του

 

Σε εξέλιξη είναι το θρίλερ που εκτυλίσσεται εδώ και ώρες στη Γερμανία, στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, όπου ένοπλος πατέρας, εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στις εγκαταστάσεις, ταμπουρώθηκε στο όχημα και κρατάει εκεί όμηρο το παιδί του από το βράδυ του Σαββάτου (4.11.2023).


Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο δράστης ένας 35χρονος με καταγωγή από την Τουρκία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο του Αμβούργου στη Γερμανία και διαπραγματεύονται με τον δράστη.

Ο 35χρονος που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, είχε προβλήματα και με τη σύζυγό του, η οποία είχε καταγγείλει ώρες πριν ότι ο άνδρας της πήρε το παιδί τους και έφυγε.

Όπως αναφέρει η Bild, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μετά τις 07:00 το πρωί ενώ το αεροδρόμιο έχει εκκενωθεί πλήρως. Επηρεάστηκαν περίπου 3.200 επιβάτες από το περιστατικό ενώ η εναέρια κυκλοφορία διακόπηκε εντελώς.


Για σήμερα, είναι προγραμματισμένες 286 πτήσεις, που μεταφέρουν 34.500 επιβάτες. Μέχρι στιγμής, η κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου παραμένει σε αναστολή εξαιτίας του περιστατικού ομηρείας στη πίστα του αερολιμένα.


Το χρονικό

Ο ένοπλος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του το Σάββατο το βράδυ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, έσπασε την μπάρα στην πύλη και μπούκαρε στην πίστα, πυροβολώντας στον αέρα και πετώντας δύο μολότοφ.

Ο ένοπλος ακινητοποίησε το όχημα κοντά σε αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών (THY) και άρχιε να ζητάει να μεταφερθεί στην Τουρκία, έχοντας ως όμηρο το ίδιο του το παιδί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *