Φρίκη! Ρώσοι στρατιώτες σκότωσαν παρέα νεαρών Ουκρανών που παρέδιδε σκυλοτροφή σε καταφύγιο ζώων!

Σύμφωνα με την Kiev Independent, τρεις Ουκρανοί, εθελοντές, σκοτώθηκαν από Ρώσους στρατιώτες αφού παρέδωσαν τροφή σε πεινασμένα ζώα στην πόλη Μπούτσα του Κιέβου, που βομβαρδίστηκε τις προηγούμενες ημέρες.


Ο Serhiy Ustymenko, 25 ετών, ο Maxym Kuzmenko, 28 ετών, και η Anastasia Yalanka, 26 ετών, κατευθύνονταν στο σπίτι των γονιών του Ustymenko στις 4 Μαρτίου, όταν ένα ρωσικό όχημα, που περιγράφεται από μάρτυρες ως άρμα μάχης ή όχημα πεζικού, άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου τους.

Και οι τρεις σκοτώθηκαν πριν ο Valeriy Ustymenko, ο πατέρας του Serhiy, βγει τρέχοντας από το σπίτι του και σύρει τα παιδιά από το όχημα στο καταφύγιο του σπιτιού του.

Ο Dmytro Zubkov, φίλος του Maxym Kuzmenko, δήλωσε στην εφημερίδα Kyiv Independent ότι δεν υπήρχε περίπτωση οι Ρώσοι να μην γνώριζαν ότι πυροβολούσαν πολίτες. «Το αυτοκίνητο ήταν (προφανώς) πολιτικό», είπε. «Ο Maxym φορούσε ένα καπέλο με πον πον. Δεν έμοιαζαν καθόλου με στρατιωτικούς».

Τρεις ημέρες μετά την επίθεση, τα πτώματα παρέμεναν στο υπόγειο του Valeriy, του πατέρα ενός εκ των θυμάτων, όπου συνέχισε να κρύβεται από τους βομβαρδισμούς. Οι τρεις φίλοι δεν μπορούν να ταφούν λόγω των σφοδρών πυρών του πυροβολικού στην Μπούτσα.


Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *