Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, αλλά αν οι Ισραηλινοί κάνουν κι άλλο λάθος η ιρανική απάντηση θα είναι πολύ πιο σοβαρή, ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία του Ιράν στον ΟΗΕ

Το αμερικανικό δίκτυο CNN μετέδωσε πριν από λίγο ότι η μόνιμη αντιπροσωπεία του Ιράν στον ΟΗΕ ανέφερε ότι η επίθεση στο Ισραήλ ήταν απάντηση στην επίθεση του Τελ Αβίβ στο προξενείο της Δαμασκού και ότι η επιχείρηση κατά των Ισραηλινών ολοκληρώθηκε.


Το Ιράν λέει ότι η επίθεσή του στο Ισραήλ είναι μια απάντηση στο χτύπημα του Ισραήλ στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό και τονίζει ότι «το θέμα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει ολοκληρωθεί».

Η μόνιμη αντιπροσωπεία του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη είπε ότι η επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν μια απάντηση στην ισραηλινή «επιθετικότητα κατά των διπλωματικών μας εγκαταστάσεων στη Δαμασκό».

Το Ισραήλ νωρίτερα αυτόν τον μήνα έπληξε ένα ιρανικό κτίριο στη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό, με εκπρόσωπο του στρατού να λέει ότι το Ισραήλ πιστεύει ότι το ιρανικό κτίριο που χτυπήθηκε στην επίθεση ήταν ένα «στρατιωτικό κτίριο».

Η ιρανική αποστολή είπε ότι το θέμα της επίθεσης κατά του Ισραήλ «θεωρείται ολοκληρωμένο».


“Ωστόσο, εάν το ισραηλινό καθεστώς κάνει άλλο λάθος, η απάντηση του Ιράν θα είναι πολύ πιο σοβαρή. Είναι μια σύγκρουση μεταξύ του Ιράν και του αδίστακτου ισραηλινού καθεστώτος, από το οποίο οι ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ!” Η Μόνιμη Αποστολή του Ιράν πρόσθεσε στη δήλωσή της στο X.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *