Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ – «Φρουροί της Επανάστασης»: Η επιχείρηση «Αληθινή Υπόσχεση» είναι «τιμωρία για τα ισραηλινά εγκλήματα»

 

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή μετά την ανακοίνωση του Ιράν για εκτόξευση drone και πυραύλων στο Ισραήλ.


Οι Φρουροί της Επανάστασης -επίλεκτο σώμα των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν- ανακοίνωσαν απόψε πως η «μεγάλη» επιχείρηση με τη χρήση drones και πυραύλων και την οποία διεξάγουν βάφτισαν «Αληθινή Υπόσχεση», αποτελεί «μέρος της τιμωρίας του Ισραήλ» για τα «πολυάριθμα εγκλήματά του», όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ιρανική κρατική τηλεόραση.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Αμυνας του Ιράν δήλωσε ότι οποιαδήποτε χώρα ανοίξει τον εναέριο χώρος της ή το έδαφός της για επιθέσεις του Ισραήλ κατά του Ιράν, «θα λάβει την σθεναρή απάντηση της Τεχεράνης», μετέδωσε το ιρανικό ειδήσεων πρακτορείο Mehr.

Οι «Φρουροί της Επανάστασης» ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι εξαπέλυσαν δεκάδες drones και πυραύλους με στόχο συγκεκριμένα σημεία στο Ισραήλ, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν.

Οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν εξαπέλυσαν μεγάλης κλίμακας πλήγματα με drones κατά στόχων στο Ισραήλ, μετέδωσε το ιρανικό αγγλόφωνο δίκτυο Press TV επικαλούμενο ιρανικές πηγές.


Όπως μετέδωσε το ισραηλινό δίκτυο CH 12 TV το Ιράν εξαπέλυσε 100 drones και πυραύλους Cruise κατά του Ισραήλ. Ορισμένοι καταρρίφθηκαν επάνω από την Συρία και την Ιορδανία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *