Δημοσίευμα σοκ για την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου: «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και μόλις λίγους μήνες ή δυο χρόνια ζωής»

 

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, να πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και να έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή, νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν με ολόμαυρα χρώματα την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου και αναφέρουν ότι έχει προβληθεί από καρκίνο στο πάγκρεας και έχει μόλις δυο χρόνια ζωής.


Το περιοδικό In Touch ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωές. Στο καλύτερο σενάριο ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει πάνω από δύο χρόνια ζωής.

Το περιοδικό επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου είναι χειρότερος από ότι έχει αφήσει να εννοηθεί το παλάτι, ενώ ακόμα και πριν από τη διάγνωση υπήρχαν ανησυχίες για την υγεία του.

Ωστόσο, το περιοδικό δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για να υποστηρίξει τα γραφόμενά του και περιορίζεται στην αναφορά ότι πηγή ενημέρωσης είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας και σημειώνει πως ο καρκίνος στο πάγκρεας για τον βασιλιά είναι ένα κοινό μυστικό ανάμεσα σε λίγους έμπιστους της βασιλικής οικογένειας.

Τα σενάρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου δίνουν και παίρνουν, αλλά από άλλη ο Βρετανός μονάρχης θα παραστεί στη λειτουργία στο Γουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *