Δεν έχει τίτλους αλλά έχει όρεξη για πάρτι ο πρίγκιπας Άντριου!

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να του αφαίρεσε όλους τους στρατιωτικούς τίτλους, μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Epstein, αλλά ο πρίγκιπας Άντριου δεν… πτοείται και κάνει πάρτι στην έπαυλή του!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο 61χρονος γαλαζοαίματος ο οποίος βρίσκεται εν μέσω σκανδάλου για σεξουαλική κακοποίηση και είναι αντιμέτωπος με την προοπτική της κατάθεσης σε δίκη, μετά την απόφαση δικαστή στη Νέα Υόρκη να απορρίψει το αίτημά του σχετικά με τις καταγγελίες, διοργανώνει πάρτι και καλεί κόσμο στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, περίπου δώδεκα οικογενειακοί φίλοι φιλοξενήθηκαν στο Royal Lodge, κάνοντας σκοποβολή και διασκεδάζοντας.

Η Sun υποστηρίζει επίσης πως δύο νέοι μάρτυρες που δεν έχουν μιλήσει ποτέ μέχρι τώρα, ερευνώνται από τους δικηγόρους της Βιρτζίνια Τζιουφρέ.

 «Μπορούν να τοποθετήσουν τον Άντριου και τη Βιρτζίνια στα σπίτια του Epstein στο Μανχάταν και την Καραϊβική», λέει η πηγή.


Εν τω μεταξύ, οι δικηγόροι του Άντριου ζητούν αποδεικτικά έγγραφα από τον ψυχίατρο και τον σύζυγό της Βιρτζίνια, καθώς αμφισβητούν τον ισχυρισμό της ότι υπέφερε ψυχολογικά και ζητούν να απορριφθεί η υπόθεση, με την αιτιολογία ότι δεν ζει στις ΗΠΑ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *