Χιλή: Τα σοκαριστικά πλάνα από την συντριβή πυροσβεστικού αεροσκάφους – Ο πιλότος έχασε τη ζωή του #Χιλή #ΣυντριβήΑεροσκάφους

 

Τραγωδία στη Χιλή. Πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τη ζωή του και τα πλάνα από την αεροπορική τραγωδία να είναι σοκαριστικά.


Το Υπουργείο Γεωργίας στη Χιλή ανακοίνωσε ότι ο πιλότος, που εργαζόταν για την Εθνική Δασική Υπηρεσία (CONAF), σκοτώθηκε, αφού το πυροσβεστικό αεροσκάφος του συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Panguilemo.

Σύμφωνα με την CONAF, το αεροσκάφος Ayres Turbo Trush εκτελούσε εργασίες ελέγχου πυρκαγιάς στις 15 Ιανουαρίου 2024, όταν το αεροπλάνο έχασε τον έλεγχο γύρω στις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα.

Το βίντεο από την τραγωδία που είδε το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικό.

Το αεροπλάνο φαίνεται να κόβει αρχικά κάποια καλώδια και στη συνέχεια να ακολουθεί «τρελή» πορεία μέχρι να πέσει και να τυλιχθεί στις φλόγες. 


Τέσσερα άτομα που εκείνη την ώρα οδηγούσαν στον αυτοκινητόδρομο τραυματίστηκαν. Η CONAF ανέφερε ότι συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές στη Χιλή που ερευνούν το ατύχημα για να προσδιορίσουν τι προκάλεσε τη συντριβή.


Δείτε τα πλάνα:

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *