CBS – Λευκός Οίκος: Βρέθηκε κοκαΐνη στο οβάλ γραφείο – Εθεάθη στο χώρο ο Χάντερ Μπάιντεν πριν τον εντοπισμό

Λευκή σκόνη η οποία ταυτοποιήθηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ ως κοκαΐνη βρέθηκε στον Λευκό Οίκο στην πτέρυγα του οβάλ γραφείου σε κοινόχρηστο χώρο αποθήκευσης των εργαζομένων. 


Μάλιστα σύμφωνα με τη New York Post, υπήρξαν αναφορές ότι στο χώρο που βρέθηκε η ουσία εθεάθη ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, γνωστός για τη συμμετοχή του σε σκάνδαλα διαφθοράς και ναρκωτικών. 

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Άντονι Γκουλιέλμι είχε αρνηθεί να κατονομάσει το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σκόνη.

«Η ουσία βρέθηκε στον κοινόχρηστο χώρο της δυτικής πτέρυγας, όπου βρίσκονται το οβάλ γραφείο και τα γραφεία ορισμένων προεδρικών βοηθών και του προσωπικού υποστήριξη. Η ουσία βρέθηκε σε μια αποθήκη, σε μια ντουλάπα που χρησιμοποιείται συνήθως από το προσωπικό και τους επισκέπτες του Λευκού Οίκου για να αφήνουν εκεί τα κινητά τους τηλέφωνα», ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματικό των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, προτίθεται να εξετάσει πώς η ουσία έφτασε στη δυτική πτέρυγα. Η έρευνα θα περιλαμβάνει την εξέταση υλικού από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και αρχεία καταγραφής εισόδου στο κτίριο για να διαπιστωθεί ποιος μπορεί να είχε πρόσβαση στους χώρους όπου βρέθηκε η κοκαΐνη.


Η ύποπτη λευκή σκόνη ανακαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής από αξιωματικούς της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ που πραγματοποιούσαν περιπολία στο κτίριο. Μετά από αυτό, ανακοινώθηκε εκκένωση, ενώ ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον Λευκό Οίκο.


 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *