Boris Johnson | Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Όσα είπε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου για το μωρό.


Ο Boris Johnson και η Carrie Symonds καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους.

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει σε ό,τι αφορά τους νέους περιορισμούς που εξήγγειλε για την προστασία κατά του κορονοϊού, έχει έναν λόγο να είναι ευτυχισμένος. Η σύζυγός του, Carrie Symonds, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της εκπροσώπου του.

Ειδικότερα, η μικρή γεννήθηκε σήμερα σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου ο Johnson δεν έφυγε από το πλευρό της συζύγου του. “Η μητέρα και η κόρη χαίρουν άκρας υγείας”, δήλωσε η εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη και τη φροντίδα που παρείχαν στο ζευγάρι. 

Ο Johnson παντρεύτηκε με την αγαπημένη του τον περασμένο Μάιο, αφού είχε φέρει εκείνη στον κόσμο τον γιο τους, Wilfred, έναν χρόνο νωρίτερα. Ο γιος τους γεννήθηκε λίγες βδομάδες αφού ο πρωθυπουργός είχε πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ, στην οποία είχε αναγκαστεί να μεταφερθεί λόγω της μάχης του με τον κορονοϊό. 


Την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχε κάνει η ίδια η Symonds τον περασμένο Ιούλιο, ενημερώνοντάς μας επίσης για την αποβολή που είχε πριν τη μικρή. Συνεπώς, η κόρη τους είναι ένα “rainbow” μωρό, όπως αποκαλούν στη Βρετανία τα μωρά που έρχονται μετά από αποβολή. 


Για τον Johnson πιθανολογείται πως είναι το 8ο παιδί του, χωρίς όμως να είναι σίγουρος ο συγκεκριμένος αριθμός, καθώς ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου είχε αποκτήσει πολλά παιδιά και εκτός γάμου. 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *