«Υπάρχει σοβαρή εμπλοκή και άλλου ατόμου στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά»!

Η εμπλοκή άλλου ατόμου στο θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, θεωρείται σχεδόν σίγουρη από τους περισσότερους από όσους ασχολούνται με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου, σημείωσε στο Mega πως παρόμοιες ουσίες με την κεταμίνη είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

 «Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει». To ίδιο ακριβώς είχε υποστηρίξει στο Live News και ο Μανώλης Σφακιανάκης. Τόνισε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθούν οι αποδείξεις για την αγορά της κεταμίνης και το πως ακριβώς έφτασε η ουσία στα χέρια της κατηγορούμενης.

Η κ. Ανάσογλου, αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου. «Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *