Ξυλοκόπησε άγρια την 20χρονη σύζυγό του και τώρα θέλει να αυτοκτονήσει ο 33χρονος στην Πάτρα!

Μετανιωμένος για τις πράξεις του δηλώνει ο 33χρονος, ο οποίος αφού χτύπησε βάναυσα την 20χρονη σύζυγό του και παραλίγο να την πνίξει, έβαλε και φωτιά για να κάψει το διαμέρισμα ιδιοκτησίας της στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.


Ο δράστης που θα οδηγηθεί αύριο, με τρεις βαριές κατηγορίες, στον ανακριτή, έφθασε στο σημείο να ζητά από τους αστυνομικούς, μέσα από το κρατητήριο, κάτι για να αυτοκτονήσει.

Σημειώνεται ότι κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τής εν διαστάσει συζύγου του, για σεξουαλική παρενόχληση και για εμπρησμό!

Χαρακτηριστικό του σοκ που έχει προκληθεί στην οικογένειά του λόγω της συμπεριφοράς του στην εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του 18 μηνών παιδιού τους, είναι ότι η μητέρα του υπέστη καρδιακό επεισόδιο την Κυριακή και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την τοπική Αστυνομία, ο 33χρονος είχε και παρελθόν. Είχε κατηγορηθεί πριν χρόνια πως είχε χτυπήσει την τότε σύντροφό του, ενώ όταν το παντρεμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Αγγλία, είχε χτυπήσει και πάλι τη σύζυγό του και εκείνη του είχε κάνει μήνυση. Την οποία όμως απέσυρε δίνοντάς του μία ακόμη ευκαιρία για χάρη της οικογένειάς της.


Πηγή: pelop


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *