Το ημερολόγιο της άρσης και των τελευταίων μέτρων! Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους

Ως το αργότερο τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να αρθούν οι τελευταίοι περιορισμοί στη διασκέδαση, με δυνατότητα τα μπαρ – εστιατόρια, τα κλαμπ και τα κέντρα διασκέδασης να δέχονται και όρθιους πελάτες.


Οι μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται βέβαιο ότι θα απαγορευτούν, δεδομένου ότι το Σύστημα Υγείας είναι σταθερά επιβαρυμένο για να δεχτεί νέα πίεση από τη μεταδοτικότητα του που θα προκαλούσαν.

Ως το τέλος του Μάρτη, το αργότερο τις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου, σταδιακά, αναμένεται να φανεί καθαρά φως στην άκρη του τούνελ. Το Πάσχα στο χωριό θεωρείται δεδομένο.

«Έρχεται η φάση που θα μάθουμε να συνυπάρχουμε με τον κορονοϊό κι ο καθένας θα παίρνει τις αποφάσεις του» ειπε χαρακτηριστικά η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Η άρση των περιορισμών αφορά φυσικά στους εμβολιασμένους και με τις τρεις δόσεις και όχι για τους ανεμβολίαστους, τους οποίους θα συνεχίσουν να συνοδεύουν οι περιορισμοί που ισχύουν και σήμερα.


Δεδομένου ότι από τον Μάρτιο – Απρίλιο ξεκινά στη χώρα μας επίσημα η τουριστική περίοδος, η κυβέρνηση επιθυμεί η εκκίνηση να γίνει σε… καθαρό δρόμο, με την είσοδο στη χώρα για τους ταξιδιώτες να γίνεται πιο εύκολη και πάντα με “διαβατήριο” το Green Pass και φυσικά με την οικονομία ανοιχτή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *