Το διαδικτυακό… παραλήρημα δασκάλας χορού μέλους των «θεματοφυλάκων»

Ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που επιτέθηκαν στον γυμνασιάρχη του Αιγινίου, του πέρασαν χειροπέδες και τον «απήγαγαν», βρίσκεται και μια δασκάλα χορού.


Η δασκάλα χορού είναι η διαχειρίστρια της σελίδας «Σύλλογος Φίλων Τεχνών Έαρ» στο Facebook στην οποία ξεδιπλώνεται όλος ο παραλογισμός των μελών της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Αναφέρει σε ανάρτησή της στις 4 Δεκεμβρίου: «Καλησπέρα σε όλους, σήμερα στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση για την επίταξη των Δημοσίων Σχολείων της Ελληνικής Επικράτειας. Αποστολή μηνύματος με την λέξη επίταξη για να σας αποσταλεί το link στο Μessnger του Συλλόγου».

Σε άλλη ανάρτησή της γράφει:

«Προς κάθε εισαγγελέα, Προς τον Άρειο Πάγο και προς το Συμβούλιο της Επικρατείας, Όταν το καράβι κινδυνεύει και όλοι ομολογούν ότι είναι αναρμόδιοι για να το κυβερνήσουν ,και αναλαμβάνει το τιμόνι και ο τελευταίος μούτσος τότε ο μούτσος γίνεται Καπετάνιος! Σας δηλώνω λοιπόν ευθαρσώς εφόσον είστε αναρμόδιοι για την διακυβέρνηση του, το αναλαμβάνω εγώ ο τελευταίος μούτσος, αγράμματος και αναλφάβητος»


Μεταξύ άλλων είχε αναρτήσει ένα κείμενο απευθυνόμενη στους διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου στο Αιγίνιο Πιερίας.


«Απεφάσισα τελικά να υποκύψω στον εκ-βιασμό, στον ψυχικό βιασμό της ελεύθερης ψυχής. Να παραδοθώ σε ένα τερατούργημα, που επιβάλλει, για το «καλό» του παιδιού μου, να του στερεί το μοναδικό δικαίωμα που τον διαφοροποιεί από τα ζώα, αλλά και όλα τα έμψυχα όντα της δημιουργίας, αυτό που τον καθιστά άνθρωπο. Την ελεύθερη βούληση. Αυτό τον φρικτό ιστό, που έχει δημιουργήσει αυτό που ονομάζουν όλοι σύστημα και κρύβονται πίσω από αυτό που επιβάλλει, με τον πιο Ανήθικο, Ανίερο, Ανόσιο τρόπο. Τον υποβιβασμό του ανθρώπου σε ζώο, στερώντας του το μοναδικό δικαίωμα, που σε τελική ανάλυση, δεν του το έδωσε το σύστημα και ο κάθε ένας που το υπηρετεί και το επιβάλλει, αλλά η ίδια η Φύση, ο ίδιος ο Θεός και έτσι δεν μπορεί να καταλάβει ότι μ’ αυτήν του την κίνηση διαπράττει ύβρη και ότι όσο πιο μαζική και αρνητικά υπεράριθμη είναι αυτή η ύβρις την ανάλογη σε ένταση νέμεση θα επιφέρει»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Το διαδικτυακό… παραλήρημα δασκάλας χορού μέλους των «θεματοφυλάκων»”