Την προσέλαβε για μαθήματα Αγγλικών και εκείνη της έκλεβε χρήματα

Πολύ ακριβά πλήρωσε τα μαθήματα αγγλικών του παιδιού της μία γυναίκα στην Πάτρα, καθώς η δασκάλα της άρπαξε περίπου 3.500 ευρώ!


Η γυναίκα είχε προσλάβει τη δασκάλα αγγλικών για να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο παιδί της την ώρα που εκείνη έλειπε στη δουλειά της.

Η δασκάλα ξένων γλωσσών παρέδιδε μαθήματα στο παιδί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και, καθώς ήταν μόνοι τους στο σπίτι, έψαχνε ανενόχλητη σε συρτάρια και ντουλάπια αναζητώντας χρήματα. Κάποια στιγμή, ανακάλυψε ότι η μητέρα του μαθητή φύλαγε χρήματα σε ένα ντουλάπι της κουζίνας και δεν δίστασε να βάζει «χέρι» κάθε τόσο, παίρνοντας μικροποσά.

Οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις έγιναν αντιληπτές από τη μητέρα, η οποία ειδοποίησε την Ασφάλεια και οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα που φύλαξε στο ντουλάπι. Όταν κάποια από αυτά έκαναν φτερά, έκαναν έλεγχο στην εκπαιδευτικό, τα βρήκαν στην κατοχή της και της πέρασαν χειροπέδες.

Μάλιστα, υπολογίζεται ότι στο διάστημα που έκανε μαθήματα στο παιδί, είχε ξαφρίσει συνολικά περίπου 3.500 ευρώ!


Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών άσκησε στη γυναίκα δίωξη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, όμως η δίκη της αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *