Τί καιρό θα κάνει του Αγίου Βαλεντίνου

Τη Δευτέρα 14/02 θα επικρατήσουν κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεισς . Πρόσκαιρες ασθενείς τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει τοπικά και στα βόρεια.


Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 11, στην Ήπειρο από 0 έως 15, στη Θεσσαλία από -2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 6 Μποφόρ. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων, με εντάσεις 3-5 Μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα Μεσόγεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *