Θύματα απατεώνων πρατηριούχοι καυσίμων στη Λάρισα!

Παριστάνοντας γνωστούς επιχειρηματίες που εισάγουν αυτοκίνητα κατάφεραν να ξεγελάσουν έναν πρατηριούχο καυσίμων στη Λάρισα απατεώνες, οι οποίοι έβαλαν στόχο έναν ακόμα χωρίς επιτυχία!


Στην μία περίπτωση δεν κατάφεραν να πείσουν το υποψήφιο θύμα, όμως στην άλλη ο 49χρονος πρατηριούχος πείστηκε ότι ο άγνωστος που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του ήταν πράγματι ο ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων. Ο υποτιθέμενος έμπορος ισχυρίστηκε ότι είχε φέρει δέκα αυτοκίνητα, τα οποία ωστόσο «δεν είχαν σταγόνα καυσίμων» και ήθελε να τα εφοδιάσει με πετρέλαιο αξίας 500 ευρώ, ζητώντας από τον 49χρονο να πληρώσει μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του.

Έτσι, του ζήτησε τον αριθμό του λογαριασμού και στη συνέχεια του έστειλε sms που παρέπεμπε σε σύνδεσμο όμοιο με το περιβάλλον της τράπεζας. Την επόμενη ημέρα, ο δράστης τηλεφώνησε ξανά στον 49χρονο με το πρόσχημα ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα και του ζήτησε τον αριθμό λογαριασμού σε άλλη τράπεζα. Όμως, όταν ο πρατηριούχος του έδωσε τα στοιχεία που ζήτησε, πήρε από τον λογαριασμό του 13.000 ευρώ! Και τις δυο υποθέσεις ερευνά η Ασφάλεια Λάρισας, που προσπαθεί να εξακριβώσει σε τίνος τον λογαριασμό κατατέθηκαν τα χρήματα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *