Θρήνος στη Δάφνη για τη 17χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

17χρονη μαθήτρια το απόγευμα της Δευτέρας (11/03/2024) έπεσε στο κενό από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας – όπου βρίσκεται η ταράτσα της – και διέμενε στη Δάφνη βάζοντας τόσο πρόωρα και άδικα τέλος στη ζωή της.


Στο σημείο φρόντισαν να σπεύσουνε συμμαθητές της 17χρονης όπου κλαίγοντας δεν μπορούσανε να πιστέψουνε στην απόφασή της με το όλο κλίμα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουνε ότι δύο κοινωνικοί λειτουργοί πρόκειται να δώσουνε το παρών για να παράσχουνε ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση της 17χρονης πρόκειται για αυτοκτονία λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Όσο για τη μητέρα της όπως ήταν επόμενο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ χάνοντας τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα δε με γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας, η 17χρονη που πήγαινε στην Β΄ Λυκείου, γύρισε από το σχολείο αναστατωμένη, πέταξε την τσάντα και είπε στον αδερφό της πως θα πάει στο αποθηκάκι για δέκα λεπτά. Στην πραγματικότητα όμως ανέβηκε πάνω στην ταράτσα και έπεσε στο κενό χάνοντας τη ζωή της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *