Θεσσαλονίκη: Πώς το «τάγμα εφόδου» δολοφόνησε τον Άλκη – Έτσι σχεδίασαν την επίθεση

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις της βάρβαρης επίθεσης του «τάγματος εφόδου» των χούλιγκαν, οι οποίοι επιτέθηκαν και δολοφόνησαν τον 19χρονο Άλκη, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα…


Μπορεί ο 23χρονος (σ.σ ο πρώτος που συνελήφθη για την υπόθεση αυτή) κατά τη διάρκεια της απολογίας του σήμερα να δήλωσε πως δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν, παρά μόνο να εκφοβίσουν οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, ωστόσο τα ευρήματα των αρχών δείχνουν το αντίθετο.

Οι 11 οργανωμένοι οπαδοί ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελαν να κάνουν κακό…

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του MEGA, οι 11 τραμπούκοι φαίνεται πως οργάνωσαν την επίθεση λίγες ώρες πριν μεταβούν στο σημείο. Είχαν σκοπό να επιτεθούν σε όποιον οπαδό του Άρη έβρισκαν στην περιοχή.

Για να φτάσουν στο σημείο, τα 11 άτομα χρησιμοποίησαν τρία οχήματα. Και τα τρία οχήματα αυτά έχουν εντοπιστεί. Φορούσαν μαύρα ρούχα, κουκούλες και σκούφους, προκειμένου να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.


Ήταν αποφασισμένοι να κάνουν κακό, αφού πήγαν στην επίθεση με μαχαίρια, δρεπάνι, λάμα 23 εκατοστών, πτυσσόμενα γκλομπ, λοστούς και μεταλλικούς σωλήνες.


Μάλιστα τα… χρησιμοποίησαν όλα σε βάρος και του Άλκη, αλλά και των φίλων του.


Τα χτυπήματα στους φίλους τους Άλκη
Από την άλλη πλευρά, η παρέα του Άλκη ήταν πέντε άτομα.

Ο ένας από τους δύο φίλους του, ο Α.Β., προκειμένου να σωθεί τοποθέτησε στο στήθος του ένα κράνος που είχε.

Παρ’ όλα αυτά, δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι. Έχει δεχτεί τρεις μαχαιριές στο αριστερό του πόδι. Ωστόσο είναι συγκινητικό το γεγονός πως την ώρα που τον μαχαίρωναν, εκείνος προσπαθούσε να σώσει τον φίλο του, τον Άλκη.


Τη στιγμή της επίθεσης, τρεις τον κρατούσαν και κάποιος άλλος τον χτύπησε στο κεφάλι.

Το αγόρι λιποθύμησε, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε του αγριεμένους χούλιγκαν. Ακόμα κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος τον μαχαίρωσαν ξανά στο δεξί πόδι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σώθηκε από θαύμα. 

Ένας ακόμα φίλος του Άλκη, με αρχικά Δ.Κ., έτρεξε να σωθεί.

Ούτε εκείνος γλίτωσε από το μένος του «τάγματος εφόδου», αφού δέχτηκε χτύπημα με το δρεπάνι στον γλουτό.

Ο Δ.Κ., μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Έκαναν… σα να μην συμβαίνει τίποτα
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δολοφονία, αρκετοί από αυτούς για να μην τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα, συνέχισαν να κάνουν το πρόγραμμά τους, σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *