Θεωρίες συνωμοσίας από ιερέα αρνητή στο Βόλο!

Καταγγελίες για έναν ιερέα, ο οποίος είναι αρνητής και παρασύρει και τους πιστούς, έρχονται από τον Βόλο, σε μια περίοδο που αυξάνονται επικίνδυνα οι διασωληνωμένοι, αλλά και οι θάνατοι στην περιοχή αυτή.


Μιλώντας στο MEGA, η αρχισυντάκτρια του Ταχυδρόμου του Βόλου, Βάσω Κυριαζή, τόνισε πως «τα πράγματα είναι δύσκολα, είμαστε γύρω στο 60% στην εμβολιαστική κάλυψη, και η περιοχή πλήττεται από το τέταρτο κύμα της πανδημίας. Η νοσηρότητα είναι σε υψηλά επίπεδα, αλλά κάποιοι επιμένουν να μην εμβολιάζονται. Στα χωριά ενδεχομένως να είναι λίγο δυσκολότερα τα πράγματα», είπε η Βάσω Κυριαζή.

 «Στο δήμο Ρήγα Φεραίου μετράμε αρκετά θύματα, και έχουμε πολύ χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. Ο ιερέας που βρίσκεται εκεί, παρά το ότι νόσησε και ο ίδιος και η οικογένειά του, αναπαράγει θεωρίες συνωμοσίας, τις υιοθετεί, και βομβαρδίζει καθημερινά με μηνύματα τους ενορίτες της περιοχής. Έχει κληθεί σε απολογία», περιέγραψε η ίδια για τον ιερέα – αντιεμβολιαστή στην περιοχή.

«Έχουμε χάσει πολλούς νέους ανθρώπους, δεν είναι όλοι αρνητές. Υπάρχουν πολλοί που φοβούνται και έχουν τις επιφυλάξεις του. Πρέπει οι φορείς να εντείνουν τις προσπάθειές τους, και η τοπική αυτοδιοίκηση να μπει μπροστά», εξήγησε κλείνοντας η Βάσω Κυριαζή.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *