Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ευρυτανία: Αγνοείται για 5η μέρα η 48χρονη

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια της 48χρονης γυναίκας από το Καρπενήσι στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της, για πέμπτη ημέρα, στη λίμνη Κρεμαστών, όπου βρίσκονται ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν έρευνες ακόμη και σε βάθος 70 μέτρων.


Στις προσπάθειες που γίνονται από τις Αρχές συνδράμει από σήμερα και η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα ΟΦΚΑΘ, που θα αποτελείται από τέσσερα άτομα και αναμένεται να ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί επί τόπου στο σημείο όπου διεξάγονται οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών προκειμένου να βοηθήσουν με τη συνδρομή του υποβρύχιου drone του ΟΦΚΑΘ, το οποίο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που μπορεί να φτάσει σε τόσο μεγάλο βάθος.

Η 48χρονη μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τον σύζυγό της για την περιουσία που κληρονόμησε το τελευταίο διάστημα η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες τον κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου ότι τη χτύπησε. Στη συνέχεια η αστυνομία τον συνέλαβε, τον οδήγησε στο αυτόφωρο και του ορίστηκε δικάσιμος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *