Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Παραμένουν ασύλληπτοι οι δύο βαρυποινίτες

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, καθώς παραμένουν ασύλληπτοι οι δύο από τους πέντε βαρυποινίτες που απέδρασαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Οι Αρχές έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής τρεις από τους πέντε ποινικούς, ενώ οι δύο πιο επικίνδυνοι ακόμα αναζητούνται.


Η σύλληψη των τριών από τους πέντε βαρυποινίτες που αναζητούνται σημειώθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κινούνταν ανενόχλητοι σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου και η έφοδος της αστυνομίας τους «έπιασε στον ύπνο».

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει και είχαν εντοπίσει το κλεμμένο όχημα με το οποίο κινήθηκαν οι δραπέτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 3 συλληφθέντες είχαν παρκάρει το κλεμμένο όχημα τους στην περιοχή της Χανιώπορτας και κινούνταν πεζοί στα γύρω στενά. Οι εν λόγω δραπέτες είχαν επίσης «επαφές» στο Ηράκλειο και σε αυτό «επένδυσαν» οι αστυνομικοί. Όπως βέβαια αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς, από κάμερα ασφαλείας, ότι στο δεύτερο αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί επέβαιναν τρεις.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι τρεις ισχυρίστηκαν ότι έφυγαν με κλεμμένο όχημα από τα Χανιά ενώ πίσω τους έμειναν οι δυο βαρυποινίτες και δεν ξέρουν που μπορεί να έχουν κρυφτεί.


Αυτοί που ακόμα αναζητούνται είναι ο 34χρονος Πακιστανός που είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια για τρεις ανθρωποκτονίες καθώς και ο 34χρονος Αλβανός που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *