Σύγκρουση Πολάκη με αστυνομικούς σε ταβέρνα: Ζήτησε να σβήσουν πρόστιμο για μάσκα – Οι απειλές που εκτόξευσε  

Σε επεισόδιο που σημειώθηκε σε ταβέρνα ενεπλάκη ο βουλευτής Παύλος Πολάκης
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως επιχείρησε να εμποδίσει αστυνομικό έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά της Covid-19 σε μαγαζί, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απειλεί τους αστυνομικούς.


Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, στις 14 Ιανουαρίου σε εστιατόριο όπου έτρωγε ο κ. Πολάκης με φίλους του στο Μοσχάτο. Στον χώρο εισήλθαν αστυνομικοί προκειμένου να κάνουν έλεγχο για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Με έναν υπάλληλο να μη φοράει μάσκα, οι αστυνομικοί κάλεσαν τον υπεύθυνο του καταστήματος ώστε να κόψουν πρόστιμο στο μαγαζί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Πολάκης παρενέβη, ζητώντας από τους αστυνομικούς να σβήσουν το πρόστιμο.

Όταν οι αστυνομικοί αρνήθηκαν ο βουλευτής απάντησε σε έντονο τόνο: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα, ρεζιλίκα να ακολουθήτε τέτοιες εντολές! Δώσε μου τα στοιχεία σου!» . Εκείνος του τα έδωσε και ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Τώρα θα πάρω τον αρχηγό σου (σ.σ. εννοώντας προφανώς τον αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Μιχάλη Καραμανλάκη)  να σβήσει την κλήση και θα δεις που θα σε στείλω!».

Οι αστυνομικοί έκοψαν το πρόστιμο και αποχώρησαν, ενώ ο Παύλος Πολάκης άρχισε να τηλεφωνεί χωρίς να είναι γνωστό σε ποιον.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *