Συγκλονιστική μαρτυρία-μήνυμα! Πώς γέννησε ενώ ήταν διασωληνωμένη!

Η Δήμητρα είναι μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν στην επικίνδυνη θέση να γεννήσουν ενώ ήταν διασωληνωμένες στην εντατική.


Σήμερα τόσο η ίδια όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, η νέα μητέρα θυμάται όμως την εφιαλτική περιπέτεια που έζησε.
«Με διασωλήνωσαν στην εντατική μαζί με το έμβρυο… Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά να μην μπορώ να αναπνεύσω, να νιώθω ότι το οξυγόνο μέσα στο δωμάτιο δεν είναι αρκετό. Με έφερε ο άντρας μου στο νοσοκομείο κι εκεί ξεκίνησαν όλα. Χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση μου και διασωληνώθηκα» περιγράφει.

Τον περασμένο Μάρτιο ο κορωνοιός χτύπησε τη Δήμητρα,  στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έμεινε 21 ημέρες στην εντατική, ενώ κάτι τόσο μαγικό όσο η γέννα μετατράπηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε εφιάλτη.
«Έπιασα και είδα ότι το παιδί μου δεν υπάρχει στην κοιλιά και άρχισα και φώναζα κι έκλαιγα. ”Πού είναι το παιδί μου έλεγα και τότε είπα Δήμητρα πρέπει να φανείς δυνατή”. Ο γιατρός μου είπε ότι έκανα θεαματική άνοδο», περιγράφει

Η λαχτάρα να κρατήσει στα χέρια το παιδί της, της έδωσε δύναμη.
«Κλάματα, επί δέκα λεπτά. Έκλαιγα εγώ, έκλαιγαν και οι νοσοκόμες δεν το πίστευα ότι τα καταφέραμε και είμαστε και οι δυο ζωντανοί. Φοβόμουν πάρα πολύ για τη ζωή του παιδιού, νόμιζα δεν θα τα καταφέρει. Παρακαλούσα τους γιατρούς. Βοηθήστε το παιδί μας» συνοψίζει στέλνοντας το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

«Να μην ζήσει κανείς αυτό που πέρασα, αυτό που είδα… Καλό  θα είναι να προσέχουν, καλό θα είναι να εμβολιαστούν», καταλήγει.


Δείτε όσα είπε στον ΣΚΑΪ


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *