Στο «μικροσκόπιο» 17 υπερπολυτελή ακίνητα και τραπεζικοί λογαριασμοί του Τράγκα σε ΗΠΑ και Μονακό

Ιδιοκτήτης 17 πολυτελών ακίνητων σε όλο τον κόσμο ήταν ο Γιώργος Τράγκας που πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο από κορωνοϊό. Η περιουσία του εκδότη αποτιμάται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.


Ο εκδότης είχε δύο βίλες στην Μύκονο, μία στην Κέρκυρα, δύο στην Πολιτεία, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι και ένα στο Σεν Τροπέ. Διαμερίσματα στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου σε Ουάσιγκτον, Μπέβερλι Χιλς, Λάς Βέγκας, Μαϊάμι και Νέα Υόρκη.

Για τη βίλα της Κασσιόπης στην Κέρκυρα ο Γιώργος Τράγκας είχε δηλώσει ως τιμή αγοράς το 10% της πραγματικής, χρησιμοποιώντας για την αγορά του ακινήτου αξίας 1.200.000 ευρώ μια βρετανική off shore εταιρία με μετοχικό κεφάλαιο 1000 ευρώ.

Οι 10 ράβδοι χρυσού που βρέθηκαν σε τραπεζική θυρίδα του Γιώργου Τράγκα στο εξωτερικό, με την αξία τους να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών. Ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του φαίνεται επίσης να κατέχουν και οι δυο θυρίδες σε τράπεζα του Μονακό με άγνωστο περιεχόμενο.

Οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα, εδώ και λίγα 24ωρα, έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους μετά την αποποίηση της κληρονομιάς από τον μικρότερο γιο του, Φρέντυ. Δικαίωμα στην περιουσία έχουν πλέον η σύζυγος του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, και ο μεγαλύτερος γιος του, Γιάννης Τράγκας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *