Στέφανος Σαράτσης: Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Στα Καλά Καθούμενα» – Προσφέρει τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ενόψει Πάσχα

Σε μια αξιοθαύμαστη κίνηση ανθρωπιάς προχωράει ενόψει των εορτών του Πάσχα, ο γνωστός σεφ Στέφανος Σαράτσης, ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Στα Καλά Καθούμενα» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Ο κ. Σαράτσης θα δώσει αύριο, Κυριακή 28 Απριλίου, σε 50 οικογένειες από μια τσάντα για να στρώσουν πασχαλινό τραπέζι και να γιορτάσουν χωρίς να τους λείπει τίποτα φέτος.

Η τσάντα περιέχει προσφορές από φίλους του, όπως αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και μια επιταγή 100€ για ψώνια από τα σούπερ μάρκετ Mασούτη και θα μοιραστεί έξω από την καντίνα, στην Ιερά Οδό 25.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας ενός πραγματικά μεγάλου ανθρώπου… ο Στέφανος Σαράτσης παρά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει και στην Αθήνα το μεγαλύτερο εστιατόριο της χώρας αλλά και στην Θεσσαλονίκη, παραμένει απλός λιτός και προπάντων δίπλα στο συνάνθρωπο με πράξεις πολλές και λόγια λίγα.

«Αύριο 28/04 στις 14:00 έξω από την καντίνα μας, ιερά οδός 25/27/29, θα παραλάβουν 50 οικογένειες μια τσάντα με πολύ αγάπη για να στρώσουν πασχαλινό τραπέζι και να γιορτάσουν χωρίς να τους λείπει τίποτα φέτος!!!!


Στην τσάντα θα υπάρχουν προσφορές από φίλους και μια επιταγή 100€ για ψώνια από τα σούπερ μάρκετ Mασούτη.


Κάλο Πάσχα με υγεία και μην ξεχνάμε,με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη,τον Αντρέα τον Τάσο και τον Κώστα για την αγάπη τους», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *