Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Ανδραβίδας! Ύμνοι στον Χίτλερ και πυροβολισμοί για… βήχα!

Ο 60χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε τους γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους στην Ανδραβίδα, ήταν ένα άτομο που δεν έκρυβε τα ρατσιστικά του ένστικτα


Είναι πατέρας δύο παιδιών, που είχε αποκτήσει από δύο διαφορετικούς γάμους. Ένα άτομο που όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ένας άνθρωπος όμως, που είχε τα δικά του πιστεύω, τα οποία μάλιστα δεν έκρυβε ούτε στις αναρτήσεις που έκανε.

Αναρτήσεις που βάζουν σε σκέψεις τους αστυνομικούς, αν πίσω από το έγκλημα στην Ανδραβίδα, υπάρχουν και κίνητρα ρατσιστικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί μια σοκαριστική ανάρτηση του 60χρονου ο οποίος εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και στοχοποιεί Ρομά, αποκαλώντας τους γύφους και τέρατα με μορφή ανθρώπου!

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε.  Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι» έγραφε χαρακτηριστικά.


Σε άλλη ανάρτηση αναφέρεται σε Σύρους μετανάστες, τους οποίους χαρακτηρίζει ως λιποτάκτες επειδή έφυγαν από την χώρα τους εν μέσω πολέμου, αλλά και πιθανούς… κατασκόπους!


Ο 60χρονος που σκότωσε στην Ανδραβίδα τους γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, επειδή όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν του είχαν πληρώσει τα νοίκια, όπως μετέδωσε ο Alpha, πριν από χρόνια είχε πυροβολήσει 7 φορές γείτονά του, επειδή τα βράδια έβηχε και τον ενοχλούσε.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν βρέθηκε στο εδώλιο επειδή το θύμα που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει, εξέφρασε επιφυλάξεις.

Τη μέρα της επίθεσης ο 60χρονος σήμερα, φορούσε κουκούλα και τα χαρακτηριστικά του, δεν διακρίνονταν με ευκρίνεια. Αργότερα όμως ο καθ’ ομολογία δράστης του πρόσφατου φονικού, φέρεται να είχε παραδεχτεί τα όσα έκανε εκείνη τη νύχτα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *