Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης από 50χρονο μέσα σε λεωφορείο στην Καλλιθέα!

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για μία 17χρονη η διαδρομή με το λεωφορείο, καθώς δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο!


Η 17χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, βρίσκονταν σε λεωφορείο της γραμμής 040, στην Καλλιθέα, και λίγο μετά την επιβίβασή της κατάλαβε ότι την κοιτά επίμονα ένας συνεπιβάτης. Η κοπέλα ενοχλήθηκε, έφυγε από το κάθισμα που καθόταν και πήγε στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

Ο 50χρονος την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της, ενώ – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα. Σοκαρισμένη η ανήλικη μαθήτρια άρχισε να φωνάζει και όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο 50χρονος επιχείρησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε όμως.

Οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 50χρονο, το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στην συνέχεια η 17χρονη ειδοποίησε την μητέρα της, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και οδήγησαν τον 50χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.


Λίγο αργότερα η 17χρονη κοπέλα, συνοδευόμενη από την μητέρα της, μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη του 50χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *