Σε διαθεσιμότητα η δόκιμη αστυνομικός της Πολυτεχνειούπολης! Πώς γλίτωσε από τη σύλληψη τον αρχηγό της συμμορίας!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε, από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η 23χρονη δόκιμη αστυνομικός που κατηγορείται για εμπλοκή της στην υπόθεση με τις συμμορίες που διέπρατταν ένοπλες ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά, με ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.


Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Οι συμμορίες που εντοπίστηκαν στην πανεπιστημιούπολη λειτουργούσαν με κανόνες μαφίας.

Οι Αρχές γνώριζαν επί μήνες τη δράση της συμμορίας, ενώ στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να συλλάβουν τον 30χρονο κακοποιό αρχηγό της.

Σε αυτό το σημείο κρίνεται κομβικής σημασίας η δράση της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού, η οποία λειτουργούσε ως πληροφοριοδότης της συμμορίας.


Συγκεκριμένα, στις 28 Ιανουαρίου η αστυνομία είχε πληροφορίες πως ο 30χρονος βρισκόταν σε πολυκατοικία της λεωφόρου Παπάγου και λίγο αργότερα άνδρες της ΟΠΚΕ πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου. Μετά από λίγο η 22χρονη επικοινώνησε τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν μέλος της συμμορίας, κι εκείνος στη συνέχεια επικοινώνησε με τον αρχηγό της συμμορίας, ώστε να αποφύγει τη σύλληψη ο 30χρονος.


Όπως αποκαλύπτει το MEGA, o 30χρονος είχε απειλήσει με όπλο δύο φοιτήτριες που ήταν μέσα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έμπαινε στις εστίες και απειλούσε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι ο Τζουλιάνο και εδώ μέσα στις φοιτητικές εστίες δεν με ακουμπάει κανείς. Είμαι κράτος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *