Σαντορίνη: Γάλλοι καταγγέλλουν ότι τους πήραν 5.000 ευρώ για βλάβη σε ενοικιαζόμενο ΙΧ και τους απειλούσαν

Ενοικίασαν αυτοκίνητο για τις διακοπές τους και όταν παρουσιάστηκε βλάβη, τους ζήτησαν 5.000 ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί καν το όχημα από ειδικό. Οι τουρίστες πλήρωσαν επί τόπου το αυτοκίνητο, «χωρίς απόδειξη» για 160 ευρώ, σύμφωνα με τη δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεσή τους.


Η δικηγόρος τους Μαριζάνα Κίκκιρη μιλώντας στο OPEN τόνισε: «μίσθωσαν ΙΧ και το πλήρωσαν τοις μετρητοίς χωρίς απόδειξη, με το αντίτιμο των 160 ευρώ. Αφού διένυσαν περίπου 15 χλμ. το όχημα σταμάτησε να λειτουργεί. Κάλεσαν αμέσως το γραφείο, όπου τηλεφωνικά έκανε διάγνωση ότι δήθεν είναι συμπλέκτης, δεν ξέρουμε την ακριβή βλάβη».

Σύμφωνα με την ίδια, στο σημείο μετέβη ο ιδιοκτήτης μαζί με άλλους πέντε που «εξανάγκασαν τους εντολείς μου να πληρώσουν αυτό το υπέρογκο ποσό για τη δήθεν βλάβη».

«Δεν έγινε καμία εκτίμηση από ειδικό. Επί τόπου έγινε αυτό και τους ανάγκασαν να δώσουν τις πιστωτικές τους κάρτες», πρόσθεσε η ίδια.

Μάνδρα: Ικανοποίηση από τους συγγενείς των θυμάτων για τη δικαστική απόφαση
Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι Γάλλοι τουρίστες φοβήθηκαν να καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές γιατί τους είπαν ότι «ξέρουμε πού μένετε, δεν θα μπορέσετε να φύγετε από το νησί να πάτε στη χώρα σας» και τους ανάγκασαν να αλλάξουν και ξενοδοχείο.


Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες του καταστήματος τονίζουν ότι η ζημιά ήταν πολύ μεγαλύτερη και όλα ήταν νομότυπα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *