Ρούλα Πισπιρίγκου: Το… περίεργο δώρο και οι «επιθέσεις αγάπης» στον γιατρό της Τζωρτζίνας

Νέες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας και προκαλούν πολλές ερωτήσεις αναφορικά με τη στάση των γονιών των άτυχων κοριτσιών.


Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα στην Πάτρα, Ανδρέας Ηλιάδης, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης του έκαναν ένα πολύ ακριβό δώρο εκείνη την περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, ήτοι ο άνθρωπος που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά την εγκεφαλοπάθεια και έδωσε κατάθεση «ποταμό» στην ανακρίτρια για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, δέχτηκε ένα ακριβό δώρο από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτεται σήμερα.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlife» οι δύο γονείς είχαν κάνει δώρο ένα ρολόι στον γιατρό, αμέσως μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας και όταν η 33χρονη κατηγορούμενη κατάλαβε πως ο κ. Ηλιάδης την έχει υποψιαστεί για τη στάση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τότε ο γιατρός δεν άνοιξε το κουτί με το δώρο, αλλά το έκανε την επόμενη ημέρα.


Μάλιστα όταν διαπίστωσε ο κ. Ηλιάδης ότι πρόκειται για ένα ακριβό ρολόι, τους ενημέρωσε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει.


Το εν λόγω ρολόι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φυλάχτηκε σε ένα κουτί και χαρίστηκε σε μία οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, των οποίων το παιδί έδινε μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν στα social media και εγκωμιαστικές αναρτήσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου…

Η… εμμονή να μην γίνει η νεκροτομή στην Αθήνα
Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο MEGA παρουσιάζοντας τα νέα στοιχεία αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως είπε η 33χρονη κατηγορούμενη είχε ζητήσει να μην γίνει στην Αθήνα η νεκροτομή της Τζωρτζίνας, αλλά στην Πάτρα με την δικαιολογία ότι η νεκροτομή της Μαλένας είχε γίνει στην Αθήνα και είχε προκύψει η αμφιλεγόμενη ιατροδικαστική έκθεση που απέδιδε το θάνατό της, στην ηπατική ανεπάρκεια.


Υπενθυμίζεται πως ο αστυνομικός συντάκτης αποκάλυψε χθες πως τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας, και ενώ το ζευγάρι δήλωνε έντονο ενδιαφέρον για να αποκαλυφθεί από τι πέθανε το παιδί και ενώ «υμνούσαν» τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, στη συνέχεια μέσω δικηγόρου και μήνυσης που υπέβαλλαν ζητούσαν χρηματική αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στην μηνυτήρια έκθεση, το ζευγάρι κατηγορεί έμμεσα τους γιατρούς πως σκότωσαν το παιδί τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *