Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι πήραν οι Αρχές από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα

Με το αυτοκίνητο της Ασφάλειας και χωρίς να κάνει δηλώσεις, αποχώρησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, προκειμένου να κάνουν έρευνα στην κατοικία όπου διέμενε το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδάκια τους, που έφυγαν αιφνίδια από τη ζωή. 


 
Οι έρευνες έγιναν παρουσία Εισαγγελέα, κατόπιν σχετικής εντολής του ανακριτή Αθηνών που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το thebest.gr, αφού οι αστυνομικοί έκαναν την έρευνα, πήραν ορισμένα αντικείμενα τα οποία τα έβαλαν στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Πρόκειται για στοιχεία που σχετίζονται με την ποινική δίωξη της 33χρονης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

 
 Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον ανακριτή προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *